Activa GS (kötő enzim halakhoz, rákokhoz)
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Activa KS-LS (kötő enzim marha és sertés húshoz)
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Beigli por
Összetevők: BÚZALISZT, TEJSZÍNPOR, cukor, TOJÁSPOR, szárított sütőélesztő (élesztő és emulgeálószer E491), só és kurkuma kivonat.
Borsos keverék
Zúzott fekete és fehérbors, pritamin paprika, petrezselyem és dekor só keveréke.
Összetevők: Fűszerkeverék (benne: fehérbors, feketebors, pritaminpaprika, petrezselyem, vákuumsó (40%).
Bukta por
Összetevők: BÚZALISZT, TEJSZÍNPOR, cukor, TOJÁSPOR, szárított sütőélesztő (élesztő és emulgeálószer E491), só és kurkuma kivonat.
CHAI fűszerkeverék
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Citrus RUB SPG
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Cognac RUB
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Csillagfény gomba- baktérium- és vírusgátló lemosó koncentrátum
Vízben oldódó lemosó koncentrátum. Adagolás: 1 dl – 10 liter víz.
Erős gomba baktérium és vírusgátló. Hatékony zsíroldó, lipidbontó hatás, víz- és energiatakarékos, poros-zsíros szennyezőket könnyen lemossa.
Termékismertető: Letöltés
Curry fűszerkeverék
Jellegzetesen keleti fűszerezés, lágy curry keverék 32% sóval.
Összetevők: fűszerkeverék (benne: koriander, kurkuma, görögszéna, MUSTÁRMAGLISZT, római kömény, gyömbér) Vákuumsó (33%).
Fánkpor
1 kg fánk porból körülbelül 15-20 db kisméretű, illetve 12-14 db közepes méretű fánk készíthető.
Összetevők: BÚZALISZT, TEJSZÍNPOR, cukor, TOJÁSPOR, szárított sütőélesztő (élesztő és emulgeálószer E491), só és kurkuma kivonat.