1–12 termék, összesen 113 db

Termék szűrés
Bezár

Ánizs őrölt

229 Ft-tól

Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.

Bezár

Argentin Grill fűszerkeverék

267 Ft-tól

Mustármagtól pikáns, paprikás-fokhagymás-borsos keverék paradicsommal és petrezselyemmel enyhén füstös, züldfűszeres kiegészítéssel.

Összetevők: Vákuumsó (53 %), fűszerkeverék (benne: vöröshagyma, fokhagyma, paprika, feketebors, paradicsompor, MUSTÁR, petrezselyem), ízfokozó (Na-glutamát), élesztő kivonat, természetes növényi kivonatok (benne: paprika, füst, koriander, kakukkfű).

Bezár

Babérlevél egész

152 Ft-tól

Tulajdonságok: nagy darabos, nem kézzel válogatott (semi selected).

Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.

Bezár

Bazsalikom morzsolt

165 Ft-tól

Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.

Bezár

Beigli por

507 Ft-tól

Összetevők: BÚZALISZT, TEJSZÍNPOR, cukor, TOJÁSPOR, szárított sütőélesztő (élesztő és emulgeálószer E491), só és kurkuma kivonat.

Bezár

Borókabogyó

191 Ft-tól

Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.

Bezár

Borsikafű morzsolt

191 Ft-tól

Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.

Bezár

Borsos keverék

356 Ft-tól

Zúzott fekete és fehérbors, pritamin paprika, petrezselyem és dekor só keveréke.

Összetevők: Fűszerkeverék (benne: fehérbors, feketebors, pritaminpaprika, petrezselyem, vákuumsó (40%).

Bezár

Bukta por

507 Ft-tól

Összetevők: BÚZALISZT, TEJSZÍNPOR, cukor, TOJÁSPOR, szárított sütőélesztő (élesztő és emulgeálószer E491), só és kurkuma kivonat.

Bezár

Cajun fűszerkeverék

216 Ft-tól

Francia-amerikai keverék rákételek és gambo készítéséhez.

Összetevők: vákuumsó (25%), csemege fűszerpaprika, feketebors, római kömény, koriander, vöröshagyma, fokhagyma, kakukkfű, oreganó, édeskömény, kardamom, chili, paradicsom por.

Bezár

CHAI fűszerkeverék

279 Ft-tól

Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.

Bezár

Chili fűszerkeverék

203 Ft-tól

Intenzíven csípős, paprikás keleties fűszerezésű keverék.

Összetevők: Fűszerek (benne: chili paprika, fűszerpaprika, feketebors, római kömény, fokhagyma, majoranna) vákuumsó (10 %).