Bajor Grill fűszerkeverék
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Csirke sült fűszerkeverék
Csirke fűszerkeverékekre jellemző alapvető karakter, illatos fűszerekkel dominál. A vöröshagyma és a paprika, majoranna, feketebors, fokhagyma és kömény fűszerek alakítják ki a keverékre jellemző egységes illat és ízhatást.
Összetevők: Vákuumsó (45 %), fűszerkeverék (benne: paprika, vöröshagyma, majoranna, fokhagyma, bors, kömény) ízfokozó (Na-glutamát), szőlőcukor, élesztő kivonat.
Görög Sült fűszerkeverék
A keveréket vezető Görög alapíz (fokhagyma-oregano) magyaros karakter (vöröshagyma, és magyar csemege paprika) hozzáadásával készül, kömény helyett rozmaringgal kiegészítve.
Összetevők: fűszerkeverék (benne: őrölt csemege fűszerpaprika, vöröshagyma, oregánó, fokhagyma, feketebors, rozmaring) vákuumsó (28 %),szőlőcukor, ízfokozó (Na-glutamát) és természetes növényi kivonatok (benne: oregánó, fokhagyma).
Kacsasült fűszerkeverék
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Libasült fűszerkeverék
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Magyaros Grill fűszerkeverék
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Marha sült fűszerkeverék
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Mexikói Grill fűszerkeverék
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Sertéssült fűszerkeverék
Tarja, karaj, comb, oldalas teljes, vagy alap fűszerezésére létrehozott standard keverék. A fokhagyma és kömény dominanciájával majoranna, feketebors, bazsalikom és vöröshagyma fűszerek arányos keverékével válik karakteres keverékké.
Összetevők: vákuumsó (45 %), kömény, fokhagyma, vöröshagyma, feketebors, bazsalikom, majoranna) ízfokozó (Na-glutamát), szőlőcukor és élesztő kivonat.