Activa GS (kötő enzim halakhoz, rákokhoz)
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Activa KS-LS (kötő enzim marha és sertés húshoz)
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Chili olaj
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Folyékony füst párlat (aroma anyag)
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Guar gumi
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Hidegen kötő módosított keményítő
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Japán pác (foszfát mentes)
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Melegen kötő módosított keményítő
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Natív borsó fehérje
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Natív borsó fehérje texturátum (ízmentes)
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Natív borsó rost
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Natív burgonyakeményítő
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Natív kukoricakeményítő
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Szőlőcukor
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
UMAMI Flavour base (íz keverék)
Szokták még kovász íznek is nevezni. Az UMAMI por fehéres színű, intenzíven illatos és gyorsan összeáll nedvességre. Megfelelő mértékű alkalmazás mellett kiemeli egy adott étel fő karakterét, kiemeli az étel íz és illat egységét. Igen intenzív ízanyag az ízek elmélyítésére, kiemelésére.
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.