Általában 40-45% sótartalommal ellátott termékek húsok pácolásához, párolt zöldségek, sültkrumpli ízesítéséhez ajánljuk, de ugyanúgy alkalmazhatók egyéb ételek (levesek, főzelékek, húsos és zöldséges raguk, sőt tésztafélék) fűszerezésére egyaránt. Húsok előpácolásához, befűszerezéséhez a javasolt adagolás: 20g/1 kg . Figyelembe véve grill keverékeink sótartalmát, ez 0,8-0,9% sóbevitelt jelent. Sós ételek készítésekor vagy húsok pácolásakor az ízesítéshez használt só mértéke legalább 1,5%.
Használd a GRILL10 kuponkódot a kosár oldalon és 10% kedvezményt kapsz minden grill fűszerkeverék árából.
Argentin Grill fűszerkeverék
Mustármagtól pikáns, paprikás-fokhagymás-borsos keverék paradicsommal és petrezselyemmel enyhén füstös, züldfűszeres kiegészítéssel.
Összetevők: Vákuumsó (53 %), fűszerkeverék (benne: vöröshagyma, fokhagyma, paprika, feketebors, paradicsompor, MUSTÁR, petrezselyem), ízfokozó (Na-glutamát), élesztő kivonat, természetes növényi kivonatok (benne: paprika, füst, koriander, kakukkfű).
Cigánypecsenye
3 hagymás-paprikás-borsos keverék köménnyel és petrezselyemmel kerekítve. Leginkább sertéstarjához ajánlott, de a szárnyas combhús is illatos, kellemes ízű lesz.
Összetevők: Vákuumsó (40%), fűszerek (benne: fokhagyma, csemege fűszerpaprika, feketebors, konyhakömény, vöröshagyma, póréhagyma, petrezselyem), ízfokozó Na-glutamát (E621), élesztő kivonat, és fűszerkivonatok (fokhagyma, paprika).
Csirke fűszerkeverék
Csirke fűszerkeverékekre jellemző alapvető karakter, illatos fűszerekkel dominál. A vöröshagyma és a paprika, majoranna, feketebors, fokhagyma és kömény fűszerek alakítják ki a keverékre jellemző egységes illat és ízhatást.
Összetevők: Vákuumsó (45 %), fűszerkeverék (benne: paprika, vöröshagyma, majoranna, fokhagyma, bors, kömény) ízfokozó (Na-glutamát), szőlőcukor, élesztő kivonat.
Fasírt fűszerkeverék
Paprikás-borsos-enyhén hagymás keverék köménnyel és érintésnyi majorannával kiegészítve VegaEssence hozzáadásával.
Összetevők: fűszerkeverék (benne: őrölt csemege paprika, feketebors, fokhagyma, kömény, vöröshagyma, majoranna) vákuumsó (25%) és természetes növényi kivonatok.
Flekken fűszerkeverék
2 hagymás keverék borssal és köménnyel megtámogatva, majorannával és bazsalikommal kiegészítve.
Összetevők: Vákuumsó (45 %), fűszerkeverék (benne: fokhagyma, vöröshagyma, kömény, feketebors, majoranna, bazsalikom) ízfokozó (Na-glutamát), szőlőcukor, élesztő kivonat.
Füst ízű só
Összetevők: vákuumsó (98%) és füstpárlat.
Garam Maasala fűszerkeverék
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Gomba grill fűszerkeverék
15 fűszerből álló illatos keverék gombaleveshez, gombapörkölthöz, erdei vegyesgomba ételekhez, gombás szószokhoz.
Tárolás: száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Görög Sült fűszerkeverék
A keveréket vezető Görög alapíz (fokhagyma-oregano) magyaros karakter (vöröshagyma, és magyar csemege paprika) hozzáadásával készül, kömény helyett rozmaringgal kiegészítve.
Összetevők: fűszerkeverék (benne: őrölt csemege fűszerpaprika, vöröshagyma, oregánó, fokhagyma, feketebors, rozmaring) vákuumsó (28 %),szőlőcukor, ízfokozó (Na-glutamát) és természetes növényi kivonatok (benne: oregánó, fokhagyma).
Grill fűszerkeverék
Szabványos grill keverék illatos fűszerekkel, 45% sóval: 2 hagymás vezető íz borssal és köménnyel megtámogatva, paprikával és zöldfűszerekkel kiegészítve.
Összetevők: vákuumsó (45 %), fűszerkeverék (benne: vöröshagyma, fokhagyma, paprika, kömény, majoranna, bazsalikom), ízfokozó (Na-glutamát), szőlőcukor, élesztő kivonat.
Gyros fűszerkeverék
Hangsúlyosan görög karakterű keverék 3 hagymás alappal, illatos fűszerekkel és paprikával kiegészítve.
Összetevők: vákuumsó (45 %), fűszerkeverék (benne: fokhagyma,vöröshagyma, MUSTÁR, feketebors, paprika, metélőhagyma, római kömény, kömény) ízfokozó (Na-glutamát), szőlőcukor, élesztő kivonat.
Hal fűszerkeverék
Folyami és tengeri halakhoz illő alapfűszer keverék. Hallék, halraguk, panírlisztek támogató ízesítésére is javasolt. A fehérborsot 7 fűszer harmónikus keveréke egészíti ki; a keverék illata erőteljes, már-már agresszív, fűszerezéskor viszont a hal ízével összhangba kerül, és igen kellemessé válik.
Összetevők: vákuumsó (45 %), fűszerkeverék (benne: fehérbors, vöröshagyma, MUSTÁRMAGLISZT, paprika, bazsalikom, kurkuma, kapor, római kömény) ízfokozó (Na-glutamát), szőlőcukor és élesztő kivonat.