PALACSINTAPOR
1 kg porból körülbelül 40 darab közepes méretű palacsinta készíthető.
Tpp! A tésztapor víz és étolaj hozzáadásával is jó kihozatalt eredményez, a tészta szépen hajtogatható lesz, de víz-szódavíz-tej keverékkel, olajjal lesz igazán kellemesen zsíros tartós és lágy a tésztája; egynapos hűtőben tárolás után is
hajtogatható marad.
Egyéb alkalmazások: bundás gyümölcsök.
Elkészítés:
A porhoz apránként hozzáadjuk a vizet (szódavizet, tejet) és kézi robotgéppel csomómentesre keverjük. Étolajjal vékonyan kikent forró serpenyőben mindkét oldalát világosbarnára sütjük.
Összetevők:
BÚZALISZT, teljes TOJÁSPOR, só és kurkuma kivonat.
Tárolás:
Száraz, fénytől védett, hűvös helyen.
Kiszerelés:
500 g / 1 kg
Lisztes keverékeink gyártásához az ELSŐ PESTI MALOM lisztjeit használjuk.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.